به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
309912
تاریخ انتشار: 1402/10/30 12:09
باشگاه استقلال خوزستان بدون هیچ توضیحی چند بازیکن خود را کنار گذاشت.

باشگاه استقلال خوزستان در ساعات ابتدایی بامداد شنبه و در حالی که این تیم در اندیمشک اردوی تدارکاتی برپا کرده است، از طریق صفحه خود در فضای مجازی از زحمات چند بازیکن خود قدردانی و با آن‌ها خداحافظی کرد.

رحیم زهیوی، عقیل کعبی، آرش بابادی، ابوالفضل طاهری‌نژاد و محمد سلطانی‌مهر، پنج بازیکنی هستند که باشگاه استقلال بدون هیچ توضیحی خبر خداحافظی با آن‌ها را منتشر کرد.

این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که در چند روز گذشته خبرگزاری فارس استان خوزستان لزوم تغییر در چیدمان فنی این تیم را مطرح کرده بود.

پیش‌تر، سید سیروس پورموسوی سرمربی این تیم پس از پایان آخرین دیدار استقلال خوزستان در نیم فصل اول که در تهران و مقابل هوادار در تاریخ ۹ دی‌ماه برگزار شد، اعلام کرده بود که در ۷۲ ساعت آینده فهرست بازیکنان مازاد این باشگاه اعلام خواهد شد.

منبع:فارس



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*